Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sound of piano

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Everything4y0u : Fan Fiction
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

K1dda
*Admin*
*Admin*
K1dda

Data inscrierii: 13/Aug/2008

MesajTrimis: 22/08/2008 01:13    Titlul subiectului: Sound of piano Raspunde cu citat (quote)

Jessy(J):16 ani,o fata prietenoasa,foarte iubitoare,frumoasa...misterioasa,si foarte secretoasa cu ea insasi
[url=http://www.99poze.ro/p/0a909497e74c50e9c1ef6d9a5a8217f8.jpg]Sound of piano Sound of piano[/url]

Steve(S):18 ani,un baiat foarte afemeiat,dar cand se indragosteste iubeste cu toata inima,personalitatea unui punker nebun si lipsit de responsabilitati
[url=http://www.99poze.ro/p/a0cc0553c99f01f7287962229a2eb839.jpg]Sound of piano Sound of piano[/url]

Vor mai fi cateva pers episodice in fiq,dar nu extrem de importante. :-)

Prima Parte-hope u like it :unsure:

j : "intotdeauna se intampla asa!!!intotdeauna cand plec trebuie sa faci asta???de ce???de ce iti place sa ma vezi asa???"
s: "stii ca nu vreau dar...imi e dor de tine si am nevoie de cineva langa mine"
j: "ai putea sa ma suni!!!!!dar nu sa faci asta!!!de data asta nu iti mai iert infidelitatea..gata ..s-a terminat"
s: "nu spune asta..te rog!stii ca te iubesc mult!cum o sa stau fara tine?fara sa te simt langa mine?fara sa stiu ca esti a mea?"
j: "....trebuia sa stii dinainte"...

Fata pleaca si lasa in urma toate amintirile cu ei 2,steve gresise de prea numeroase ori.....era seară si strazile erau pustii...jessy se indrepta catre un loc necunoscut,dar nespus de familiar...loc in care in mintea ei exista mereu atunci cand isi dorea sa nu fie vazuta si auzita de nimeni,atunci cand era mult prea inchisa in ea ca sa priveasca in jurul ei

K1dda
*Admin*
*Admin*
K1dda

MesajTrimis: 22/08/2008 22:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

j: "eu acum ce fac?!cum fac sa-l uit?!cum o sa traiesc eu fiecare zi fara el?!va necesită sa ma obisnuiesc cu asta...trebuie...nu mai pot sa sufar asa mereu dupa el...am avut nevoie de cineva care sa ma iubeasca si sa ma inteleaga si pe mine si acum se intampla toate astea?!numai am necesitate de nimeni!numai vreau sa vad pe nimeni!trebuie sa plec undeva ...macar o saptamana!"

Jessy se gandea unde sa mearga...in fatza ei se afla o cladire maricica...se auzeau sunetele unui pian...ea adora pianul,era singura metoda de a se descarca de toate gandurile...curioasa fiind...ea intra in acea cladire,insa nu vazu pe nimeni p scaunelul din fatza pianului.

j: "ah,era doar o pisica!...oare aici sta cineva?!"

Uitandu-se uimita la acea cladire si cautand cu privirea p cineva care ar putea trai acolo...se impiedica de o poza...avea gemuletul de la rama spart!erau 2 oameni batrani in poza...batrana avea niste ochii asa de albastrii si puri....iar langa cei 2 se afla o cpoila...nu avea mai mult de 4,5 ani...ea isi aminti de bunicii ei si incepu sa planga;ea fusese crescuta de bunici pt k mama si tatal ei murisera intrun accident in drum spre o alta tzara.

j: "nu cred ca am ce cauta aici!mai bine plec" spuse ea printre lacrimi.Stia de la bunica ei ca nu e bine sa patrunzi in intimitatea cuiva,chiar daca acea persoana nu mai exista,sau nu este acolo
j: "nu pot rezista...vreau sa cant la pian..."

Pianul parca o chema la el....se aseza pe scaunel si sterse putzin clapele de praf..incepu sa cante o melodie atat de linistitoare si lenta...cineva din acea casa o auzi...coboara la parter unde se afla pianul...nu indraznea sa o intrerupa...desi era o straina,adora cum canta si parea atat de incocenta incat nici nu avea cum sa se sperie....batrana o lasa p jessy sasi termine cantecelul..apoi se duce la ea si ii pune mana pe umeri

b: "nu te speria!"
j: "ah,ma scuzatzi...am vazut k nu este usa la cladire si ...nu am rezistat pana nu am incercat pianul...ma scuzatzi..am sa plec chiar acum..ma scuzati"
b: "nu este nevoie....pari o fata cumplit de cuminte si sincera..esti si foarte politicoasa si frumoasa....asa eram si eu cand eram tanara...potzi continua sa cantzi la pian..imi place foarte mult.....dar este totusi tarziu..ce cautzi aici?parintzii tai nu spun nimik?"
j: "eu nu am parintzi!"
b: "oo,inteleg!...imi pare rau"
j: "nu avetzi de ce....sa intamplat acum mult timp"
b: "daca nu vrei sa te duci acasa..ai putea ramane aici...oricum eu stau singura....si poate imi povestesti ce sa intamplat"
j: "nu var deranja?"
b: "chiar deloc!!am impresia k esti o companie extrem placuta...deci ce sa intamplat?"

Cele 2 se aseaza pe o paturica in fatza unui foc...la parter acea cladire era goala...nu era decat un pian acolo...jessy incepe sa povesteasca viatza ei.

* scz greselile..numai stau sa corectez akm :-/ k mie lene :-/ :-D *

K1dda
*Admin*
*Admin*
K1dda

MesajTrimis: 24/08/2008 03:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

j: "parintzii mei au murit intrun accident in drum spre italia,acolo urma sa o ingrijeasca pe mama tatalui meu...care a murit si ea a 2a zi de la accident;eu am fost crescuta de bunicii mei,am fost fericita langa ei si mam simtzit ca intro familie adevarata,dar nimeni nu iti pot inlocui parintzii.....cand veneam de la scoala si mi se intampla ceva rau...nu aveam cui sa ii cer un sfat..sa ii spun "mama" "
b: "imi pare rau k am adus vorba de asta,se pare ca nu ai avut o viatza asa de usoara"
j: "da,asa e!..si...am reusit sa ma intretin singura pt k invatzam tare bine la scoala si directorii cunosteau situatzia mea asa k am avut o bursa mai mare plus alocatzia normala....." jessy isi aminteste de ce se intamplase in acea seara....de ce facuse steve...sii o lacrima aparu pe obrazul ei catifelat si rece
b: "copila,de ce plangi?iti este dor de mama si tatal tau?"
j: "nu...in aceasta seara mam certat cu singura persoana cu care vorbeam si care ma intelegea...il iubesc asa mult..."
b: "pai ce sa intamplat?"
j: "eu am fost plecata la sibiu 2 zile,acolo sunt inmormantatzi bunicii mei...si cand mam intors ...acum cateva ore..el era cu o alta fata,pareau asa fericitzi impreuna...el nu ma vazut asa k a continuat drumul..dar nu am rezistat sa nu ma duc la el"
b: "asemenea persoane nu merita sa fie iubite!cu sigurantza nu era baiatul perfect pentru tine daca a facut asa ceva"
j: "da..asa e,dar eu il iubeam asa mult!..acum...numai am pe nimeni"
b: "il ai pe dumnezeu...ca si mie!"
j: "am vorbit cam mult despre mine...dar dumneavoastra?"
b: "cam numeroase despre mine..nu sunt de spus..cu fiecare zi ce trece..o amintire mai putzin....sotzul meu a murit acum 2 ani,a fost lumina vietzii mele...neam iubit enorm,casa asta era un paradis inainte sa moara el,dar acum toti golanii vin aici si strica cate ceva...nu le pot face nimic,nu am putere asupra lor...am mutat sus tot ce am putut salva...mai putzin pianul"
j: "imi pare rau!...cred ca ar fi mai bine sa plec,probabil sora mea isi face griji!sper sa va mai vad....mia facut bine sa vb cu dumneavoastra!"
b: "si mie mia facut placere,sa ma mai vizitezi.....nu se stie cat mai traiesc" spuse numai pt ea

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Everything4y0u : Fan Fiction Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum