| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Pretty.Like.Drugs *Moderator*

Data inscrierii: 17/Aug/2008 Mesaje: 64
|
Trimis: 18/08/2008 09:54 Titlul subiectului: Prietenia |
|
|
Ce semnifica prietenia pentru voi?Multi dintre oamenii cu personalitate au catologat ''prietenia'' ca o legatura umana,ca o relatie severa.Alti prin faptele,si ajutor pe care ti-l ofera un prieten.
Prietenia poate fi inteleasa ca o profunda apropiere sufleteasca .Oricine doreste sa aiba un prieten bun, caruia sa i sa poata destainuii. Dar cati dintre noi il poate asculta cu tot sufletul si poate chiar ajuta pe acel “timid”.
Timiditatea este o infirmitate. De multe ori relatia de prietenie dintre doua sau mai numeroase persoane este luata in ras de catre ceilalti .Este de ajuns o privire pentru ca sincerul sentiment de simpatie sa incolteasca.
De ce nu stim cu totii sa apreciem prietenia adevarata cu ochii sufletului si nu doar a fizicului.
“Un om elegant este o bijuterie care in timp se uzeaza, iar un om bun este si ramane vesnic o comoara.”
Noi toţi dorim şi vrem să avem prieteni, dar nu toţi prietenii sunt buni...
Acel prieten bun, care nu te lasă la greu, căci despre acest prieten vreau să vorbesc, cred că are multe calităţi ce trebuie amintite.
Acest prieten bun este atent, ştie să observe când ţie greu, este acolo unde şi când ai nevoie.Este iubitor, ştie să mângîie, ştie să se comporte frumos, are capacitatea să iubescă necondiţionat, acest prieten nu va avea despre sine o părere mai bună, ci este egalul tău, acest bun prieten va avea întotdeauna uşa deschisă şi va fii gata să te primească cu dragoste.
|
 |
|
Merrry *Junior*

Data inscrierii: 19/Aug/2008 Mesaje: 7 Localitate: Oradea
|
Trimis: 19/08/2008 19:26 Titlul subiectului: |
|
|
stiu cv pe engl dragut care se potriv:
bestfriends are like pissing in the pants
everyone can see it , but only you can feel its warmth
ce neam strambat=))
o iubesc:X
[url=http://www.99poze.ro/p/f96f799bf37b85e26f2fcc16d18c5d51.jpg] [/url] _________________ >:D< |
|
| Sus |
|
 |
|

|
Trimis: 19/08/2008 21:01 Titlul subiectului: |
|
|
ce nostim _________________
Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta. |
|
| Sus |
|
 |
|
K1dda *Admin*

Data inscrierii: 13/Aug/2008 Mesaje: 90
|
Trimis: 21/08/2008 02:22 Titlul subiectului: |
|
|
[url=http://www.99poze.ro/p/0807c33212b4e88ba0cb493c404932d3.jpg] [/url]
cele 4 nebune
adriana,andreea,coty si eu |
|
| Sus |
|
 |
|

|
Trimis: 21/08/2008 15:21 Titlul subiectului: |
|
|
hey aratati bine..si banuiesc k ceea cu ochelari in forma de inimutza esti tu ,nu? ...asa si eu cu my bf ..
[URL=http://img220.imageshack.us/my.php?image=p8050019cq7.jpg] [/URL] _________________
Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta. |
|
| Sus |
|
 |
|
K1dda *Admin*

Data inscrierii: 13/Aug/2008 Mesaje: 90
|
Trimis: 21/08/2008 21:32 Titlul subiectului: |
|
|