Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Paradoxal

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Everything4y0u : Fan Fiction
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

Pretty.Like.Drugs
*Moderator*
*Moderator*
Pretty.Like.Drugs

Data inscrierii: 17/Aug/2008

MesajTrimis: 19/08/2008 23:14    Titlul subiectului: Paradoxal Raspunde cu citat (quote)

Bey avem si noi un fic.bittersweet si eu..il punem si aici..makr o parere doua si punem întâia parte

Colette
Paradoxal Paradoxal
Todd
Paradoxal Paradoxal
Julie
Paradoxal Paradoxal
Agnes
Paradoxal Paradoxal
Charles
Paradoxal Paradoxal

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Pretty.Like.Drugs
*Moderator*
*Moderator*
Pretty.Like.Drugs

MesajTrimis: 19/08/2008 23:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bey prima parte....minunati-va

Cred ca aveam paisprezece ani atunci cand am inceput sa simt ca legaturile mele cu viitorul sunt de o esenta speciala. Era de ajuns sa inchid ochii, sa ma las pe spate si sa-mi vad asa zisul viitor.
Fire credula si slaba de inger cum eram, incepusem sa cred ca sunt clarvazator. Ma speriam. Daca avea sa fie întocmai asa cum vedeam eu, viitorul meu trebuia sa fie groaznic. Parintii mei nu stiau, nici nu voiam sa le spun deoarece nu aveam suficienta incredere in ei. Erau prea rationali, m-ar fi considerat sarita de pe fix. Am favorit sa tac.
Prima viziune am avut-o intr-o seara, cand verisoara mea se aranja pentru a iesi in oras cu prietenul ei. Acesta stia sa conduca, avea carnet si era mandrul detinator al unei masini decapotabile, albastru metalic.
Am zarit-o urcand in masina si atunci m-a izbit: chiar la cativa metri de clubul in care trebuiau sa ajunga, un maniac al vitezei ii izbeste si le face praf masina. Nu am dat atentie "viziunii". Rau am facut. Urma sa aflu a doua zi ca s-a intamplat exact cum am vazut. Au murit amandoi in urma accidentului. Si astazi ma invinuiesc pentru faptul ca nu am spus nimic, dar daca le-as fi spus probabil nu m-ar fi crezut si tot acolo s-ar fi ajuns.
Dupa 3 zile au fost arsi iar cenusa lor fu aruncata intr-un lac de langa casa lor. Toti din familie erau linsititi, le parea rau totusi, insa eu eram foarte agitata. Ma simteam de parca as fi fost vinovata pentru tot raul petrecut.
Am ales sa stau cu bunicii mei, care spuneau glume si incercau sa ma inveseleasca, dar nici ele nu am impresioneau. O durere puternica ma apasa, simteam prezenta verisoarei mele si a bărbatului ei. Am plecat capul si doua lacrimi s-au scurs pe obrajii mei palizi. Imi venea sa urlu, sa ma eliberez, sa ma renasc, sa nu mai fiu asa. Dar in zadar. Eram constienta ca asta nu se va intampla niciodata.
Reuseam doar sa ma refugiez in camera mea, care desi era aglomerata de mobila tot goala mi se parea.
Voiam pe cineva Tineam in sertarul biroului meu un caiet cu coperti groase, negre si dantela albastra. Imi asterneam acolo gandurile de zi cu zi. Astfel ma eliberam stresului de peste zi, ma simteam ca dupa o confesie. Chiar daca acel jurnal nu era o persoana reala, ma ajuta foarte mult.
Nu aveam prieteni, nu ma jucam cu nimeni, preferam sa stau singura in camera mea ascultand muzica. Mamei nu-i placea deloc acest lucru, mereu ma punea sa-mi fac prieteni, dar nimeni nu-mi placea, nimeni nu mi se parea potrivit. care sa gandeasca la fel ca mine, sa avem lucruri in comun sa ne intelegem, dar pur si simplu nu o gaseam
. Asa ca jurnalul meu era inlocuitorul perfect. Ma trezeam uneori ca si incep sa vorbesc cu el. Imi spuneam: "Asta-mi mai lipsea, dupa ce ca am vedenii mai si vorbesc cu caiete!"

Silvia daca vrea pune daca nu, nu. :innocent:

Pretty.Like.Drugs
*Moderator*
*Moderator*
Pretty.Like.Drugs

MesajTrimis: 21/08/2008 15:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bey nu am vazut nicio parere...se pare k nimeni nu citeste ficul deci topic inchis..dak vreti sa cititi [url=http://www.everything4y0u.myforum.ro/privmsg.php?mode=post&u=3]PM me[/url]

Pretty.Like.Drugs
*Moderator*
*Moderator*
Pretty.Like.Drugs

MesajTrimis: 21/08/2008 22:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am deschis again topicu pentru Tina...

Dupa un timp am renuntat si la acel jurnal care a fost pur si simplu uitat intr-un sertar. Voiam sa incep o viata noua, sa merg pe un nou drum.
Am renuntat la scoala, desi nu a fost cea mai buna idee, dar in mintea mea de copil voiam sa muncesc si sa abandonez scoala. Si am facut-o chiar in pragul liceului.
Nici nu-mi placea scoala in sine, mai ales colectivul, profesorii si regulile care mi se pareau deosebit de stupide. Parinti mei nu m-au fortat, le-am explicat bine situatia si m-au lasat in pace.
Am hotarat sa ma mut din acel orasel, mutandu-ma cu matusa mea. Imi placea mult la ea. Emana o energie pozitiva si puerila, facand glume incontinuu si gatind cel mai bine din cartier. Era manichiurista si m-a indemnat si pe mine sa fac cursuri specifice.
Devenisem asistenta ei si o ajutam la salonul pe care il avea deschis in oraselul in care locuia. Ma descurcam destul de bine si ma puteam mandri cu o manichiura impecabila. Iar clientii veneau tot mai des si mai multi. Insa nu era ceea ce imi doream. Voiam o slujba care sa implice mai multa actiune, adrenalina chiar, voiam lucruri iesite din comun, nu o banala slujba de manichiurista. I-am impartasit si matusii dorinta mea si cand m-a intrebat ce mi-as dori nu am stiut exact ce sa-i raspund. Pare-se ca nici eu nu stiam prea bine ce imi doream.
Desi nu aveam decat 8 clase, matusa mea a facut tot posibilul sa imi caute o slujba. întâia oara a incercat la un restaurant. Aveau nevoie de cineva care sa spele vasele si aceea ar fi trebuit sa fiu eu. Nu imi era tocmai potrivita slujba, eu fiind o persoana mai lenesa, insa pentru bani am acceptat. Si am fost spalator de vase.
Zi de zi ma uitam pe un gemulet, nevazand altceva decat gramezi de gunoaie cu muste bazaind deasupra lor si ma simteam ca o gospodina aplecata peste un munte de farfurii, in vreme ce mainile mele se revoltau cand le priveam in apa albastruie in care pluteau ca doi pesti morti.
Seful meu era un bucatar gras, care tot trantea tigaile si ma zorea sa muncesc. Ma bucuram cand i se aseza cate-o musca mare pe obraz si nu mai pleca.
Patru saptamani am tras de slujba asta.

Pretty.Like.Drugs
*Moderator*
*Moderator*
Pretty.Like.Drugs

MesajTrimis: 22/08/2008 15:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana cand m-am plictisit. Sa spal vasele nu era ceea ce imi doream. Asa ca am obtinut un post de chelnerita, la o pizzerie. La inceput mi-a fost greu pentru ca trebuia sa pastrez in echilibru tava plina de pahare, salate si alte mancaruri, sa retin comenzile si de cine au fost date. Insa culmea, imi placea.
Era o pizzerie aglomerata, cu clienti multi, lucru ce nu ma mira, pentru că bucatarul facea pizza excelente, ce doar cu mirosul te innebuneau. Comenzile veneau, eram solicitata pe la toate mesele deci nu aveam timp de stat jos si aveam parte macar de jumatate din actiunea pe care mi-o doream.
Acolo am cunoscut-o pe Julie, o fata blonda de inaltime medie. Cu momentul am ajuns sa ne imprietenim.
Era aproximativ la fel ca mine. Avea vise ciudate, era izolata, nu avea multi prieteni si culmea, nu locuia cu parintii ei. Devenisem amice bune, dar totusi orgoliul meu nu ma lasa sa am incredere totala in ea.

Dupa o zi grea de munca, m-am dus acasa pe jos,mergand alene. Mergeam, cantam si imi miscam si picioarele in zig zag, mai ceva ca paream beata. Strazile erau pustii, parca mergeam fara o directie anume.
Intr-un final am ajuns acasa, am facut un dus fierbinte, si m-am bagat in pat.
N-am adormit imediat, am inceput sa ma gandesc la toate intamplarile de pana atunci. Totul parea in regula, nu aveam de ce sa ma tem.
Deodata ferestra se tranti brusc. Am gemut usor si un fior m-a taiat pe piept. Am tras cearsaful la gat si am inchis ochii. In viziunea mea, prietena mea de la munca avea sa se sinucida. O vedeam cum se spanzura. Imediat am deschis ochii si doua lacrimi mi s-au scurs pe obraz.
A doua zi la munca, am privit-o intr-una pe Julie cu o expresie speriata pe fata. Aceleasi intrebari rasunau in mintea mea: sa ii spun, sa nu ii spun. Julie observa felul ciudat in care o priveam si ma intreba:
- S-a intamplat ceva? Am ceva pe fata? Mi-am patat bluza?
- Nu, e in regula, arati bine. Scuza-ma, nu am dormit bine azi-noapte...
Datorita faptului ca nu ma puteam concentra pierdeam comenzile, uitam unde trebuia sa le duc, le duceam unde nu trebuie. Multi clienti s-au aratat extrem nesatisfacuti mai ales ca unii dintre ei erau pentru întâia data clienti ai pizzeriei.
Seful meu se enerva foarte tare si ma ameninta ca ma da afara. Insa datorita rugamintilor si interventiilor lui Julie, seful m-a iertat dar cu conditia sa nu se mai intample.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Everything4y0u : Fan Fiction Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum