Trimis: 18/08/2008 22:52 Titlul subiectului: Indiferent ce
So aici spuneti ce vreti,aberati so.........
Astazi am stat cu gura pe toti sa se inreg pe forum si am reusit la cativa .Doi dintre ei sunt rude cu mine _________________ Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta.
bay silvia..nu ne mai intelegm cu oamenii..vor sa citeasca ficul dar nu stiu ce sa comenteze _________________ Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta.
Tina....ma gandeam sa facem un topic pentru reclama ce zici? ...a si vezi k oficializez forumul christina sturmer ..va iubesc..[ma apuca] _________________ Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta.
mie leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee am mankat de am spart:)))
vb q bebe p mess...
mim0 pleaka in italia (2 saptamani skap d eeaaaaa)URAAAAAAAAAAAAAA(pfffff:(((()
fumezzz
beau colaaaa
Azi am fqt 7 luni q bebe _________________ Don't want to let it lay me down this time.
Drown my will to fly.
Here in the darkness I know myself.
Can't break free until I let it go.
cam toata lumea e indragostita pe aici ...ma rog si eu sunt dar mai sunt asa putin[ dar am fost si eu grav de in love ].. _________________ Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta.
bey cum e la scoala?X:X: eu's boboc si va asigur k e mega marfa si caterink _________________ Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum