Trimis: 18/08/2008 22:49 Titlul subiectului: Animale
Avetzi animale?
Va plac ?
Eu in seara asta am xgasit o pisica...micutza si frumoaasa foc...am luato acasa,am spalato..si akm...sta pe picioarele mele si toarce
de obicei numi plac pisicile .. dar asta parca se uita la mn cu ochii aia verzi si zicea "iama acasa " _________________
Ultima modificare efectuata de catre K1dda la 19/08/2008 23:21, modificat de 1 data in total
am 11 pisici (doua mari si restu' pui)
si 2 caini (mari) _________________ S-a lasat amagitoare noaptea
Cuprinsa de-un intuneric ametitor
Se joaca si luna,
Imi mangaie chipul,
Sperand sa-si alunge singuratatea
E trista de veacuri
... desi lumineaza
Asemenea unui zambet
Ce-ascunde sute de lacrimi
eu am un caine. il cheama Rex.
Si atat.
Mai am la bunici un caine pe nume Songocu [botezat de mine ] si unul mic si dulce foc pe nume Max
atat. _________________ O intamplare intamplatoare s-a intamplat din intamplare.
pooooiii am avut ... 6 pisici pe toate le chema pisi titi sisi sau miki ji 4 caini , un cocker diana un pitbull blecky un hasky gia ji inka un pui de hasky pe care ilchema Dolar:)))
srry d edit:-d _________________ Don't want to let it lay me down this time.
Drown my will to fly.
Here in the darkness I know myself.
Can't break free until I let it go.
pooooiii am avut ... 6 pisici pe toate le chema pisi titi sisi sau miki ji 4 caini , un cocker diana un pitbull blecky un hasky gia ji inka un pui de hasky pe care ilchema Dolar:)))
srry d edit:-d
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum