Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

A Whatever FanFiq

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Everything4y0u : Fan Fiction
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

K1dda
*Admin*
*Admin*
K1dda

Data inscrierii: 13/Aug/2008

MesajTrimis: 22/08/2008 23:06    Titlul subiectului: A Whatever FanFiq Raspunde cu citat (quote)

e foaaaarrte scurt..sper sa va placa..

In drum spre eternitate,atat de liniste..nu aud decat inima mea care bate atat de repede...nu stiu de ce...pur si necomplicat nu stiu,nu stiu de ce bate asa de repede....asteapta o reactie din porțiunea infinitului...o simpla adiere de vant...o simpla picatura de ploaie...o simpla lacrima pe obrazul meu....dar daca totul e curat la acesta ora din noapte,doar strazi goale..doar eu mergand spre eternitate sami limpezesc gandurile..cum se poate deschide sufletul?cum poate mintea mea sasi aranjeze amintirile si vorbele lor?Daca viatza asta nu e facut pt mine..tot ce vad e fatza mea sunt vietzi facute cioburi de sticla..ce rost are?O frunza coboara spre pamant asa usor..e asa suspect...oare ea nu stie k aici viatza nu poate fi traita?Dar ea nar necesită sa simta asta..probabil cu cat se apropie mai mult..cu atat viatza ei moare...si ea se duce tot acolo..in pamant ..unde ne ducem totzi!....oare cate mistere sor ascude sub picioarele noastre...sub metrii sub pamant...numai oameni care au trait degeaba aici...oare pamantul..e iadul?!da..cred ca da...Imi place drumul de noapte...o eternitate ...infinitate de drumuri fara rost..nu duc nicaieri...te invartzi in cerc..nu ai cum sa te ratacesti sa scapi din inchisoare.As vrea sa pot vorbi cu Dumnezeu...sa il privesc FIX in ochii..si sal intreb de ce ne face asta?Nu vreau sami fie frika...dar nu se stie cum se supara Cel de sus si ce ne poate face.....mda..sa revim la viatza mea....nu stiu de ce mereu se intampla asta....mewreu imi doresc ca el sa fie langa mine,sa vb cu el,sal vad,sal ating,sal sarut...sa stiu k e al meu....vreau sa fie mereu cu mine,sa fac toate lucrurile cu el...dar mereu este impotriva mea....nu intelege ce vorbesc...degeaba il privesc pierduta...nusi da seama ca il iubesc,nusi da seama k atuinci cand il intreb "cine e ea?" k sunt geloasa.....k il vreau doar pentru mine....nusi da seama ca atunci cand vorbeste si isi misca buzele imi doresc sal sarut cum nimeni nu a mai facuto....nusi da seama de nimik...crede k sunt la fel ca toate,ca e doar o combinatzie dintre 2 persoane care nu vor altcvea decat sasi umple timpul...stiu ca ma iubeste...dar ii e frica sa arate asta...ii e frica d mine!!Noapte..potzi sa ma ajutzi?Luna,potzi sal faci sa inteleaga cal iubesc?Putetzi sa facetzi asta?

THE END! :-| :unsure:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Everything4y0u : Fan Fiction Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum